Colorado Avalanche haki veitsi kurkulla vierasvoiton Nashville Predatorsista lukemin 2-1. Samalla Avalanche kavensi otteluvoitot lukemiin 2-3.

Ottelun 1-1-tasoituksen Avalanche iski kolmannen erän lopussa, ja millä tavalla. Huippukautta pelaava Mikko Rantanen passasi rystyllä tutkaparilleen Nathan MacKinnonille, joka pelasi Predators-puolustaja P.K. Subbanin ulos. Maalin edestä löytyi yksin vapaana Gabriel Landeskog, joka sai laittaa rauhassa kiekon reppuun.

Ottelun voittomaalin iski sveitsiläishyökkääjä Sven Andrighetto vain reilut puolitoista minuuttia ennen kolmannen erän päättymistä. Ottelusarja palaa nyt Coloradoon, jossa Predatorsilla on uusi katkaisun paikka.