Mestikseen ollaan valittu uusi johtaja.

Lassila & Tikanojalta siirtyvä Olli Aro, 38, aloittaa tehtävässään toinen päivä toukokuuta. Hänellä on noin 20 vuoden verran kokemusta Suomen jääkiekkosarjoista sekä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä pörssiyhtiöissä. Aro toimi vielä syksyllä 2017 Espoo Unitedin toimitusjohtajana.

– Olen päässyt seuraamaan Mestiksen elämää läheltä parin vuoden ajan ja yllättänyt positiivisesti siitä yhteisöllisyydestä, mikä Mestistä ympäröi. On mukava tulla osaksi Mestis-perhettä, Aro iloitsee tiedotteessa.

Aron vastuualueelle kuuluu Mestiksen ja sarjan joukkueiden toiminnallinen kehittäminen. Lisäksi hän vastaa Mestiksen markkinoinnista, brändin kehittämisestä ja myynnistä sekä SM-liigan, liigaseurojen, Mestiksen ja Mestis-seurojen yhteistyöstä.

– Urheilullisesti Mestis on kovatasoinen sarja. Lähden hyvillä mielin kehittämään Mestiksen brändiä ja uskon, että yhdessä kumppaneiden kanssa pystymme oikeita asioita tekemällä ja yhteiskuntavastuuta kantamalla luomaan lisäarvoa eri sidosryhmille niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.