NHL:n pudotuspeleissä ollaan pian siinä pisteessä, että avauskierroksen voittajat ovat pian kaikki selvillä. Ainoastaan yksi ottelusarja on kesken, ja sen jatkoonmenijä ratkeaa ensi yönä.

Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs valmistautuvat game seveniin. Bruinsilla on otteluun etulyöntiasema, sillä peli pelataan sen kotiluolassa. Torontolla on varmasti sanansa sanottavana, sillä se on voittanut viimeiset kaksi ottelua.

Keskiviikkoaamuna Toronto kävi jääharjoituksissa läpi uusia kuvioita Bostonin lyömiseksi. Samalla paljastui todennäköiset ketjut lähestyvään kuolemanpeliin, poikkeuksena nelosketju, jossa luisteli yllättäen neljä hyökkääjää.

Sarjan toisessa ottelussa loukkaantunut Leo Komarov on taas pelikunnossa ja voi nousta takaisin kokoonpanoon. Päävalmentaja Mike Babcock kuitenkin päätti, että haluaa testata miehen kuntoa ja antoi suomalaisen harjoitella vain puoliksi joukkueen mukana.

Komarov jakoi harjoitusvuorot hänet aikaisemmissa peleissä korvanneen Andreas Johnssonin kanssa. Vain toinen pelaajista sai kerrallaan luistella ketjun kanssa.

Toronton toinen suomalaispelaaja Kasperi Kapanen harjoitteli kolmosketjun laidalla.

Mark Masters

@markhmasters
Leafs lines at skate

Hyman-Matthews-Brown
Marleau-Kadri-Marner
JvR-Bozak-Kapanen
Johnsson/Komarov-Plekanec-Nylander

Andreas and Leo splitting reps

Nazem back in usual spot