Winnipeg Jets kävi hakemassa Nashville Predatorsista maukkaan voiton viime yönä, kun se voitti isännät maalein 4-1. Vierasvoitolla se otti välittömästi kotiedun itselleen, ja iso kiitos siitä kuuluu miehelle tolppien välissä.

Predators oli parempi laukauksissa 48-19, mutta Jetsin maalivahti Connor Hellebuyck oli ällistyttävässä vireessä ja taipui ainoastaan kerran. Samaa ei voi sanoa vastapuolen torjujasta Pekka Rinteestä, jonka ilta päättyi jo toisen erän ja 13 torjunnan jälkeen.

Jets johti ennen päätöserää 3-0, mikä johti Nashvillen maalivahdin vaihtoon. Rinteen tilalle luisteli Juuse Saros, joka nappasi kaksi torjuntaa. Isäntien päävalmentaja Peter Laviolette puolusti luottomaalivahtiaan ottelun jälkeen.

– Maalit olivat erittäin hankalia Peksille. Meidän olisi pitänyt tehdä parempaa työtä. Haimme maalivahdin vaihdolla vain muutosta peliin, valmentaja kertoo Predatorsin nettisivuilla.

Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine oli lähellä maalintekoa toisessa erässä. Hän pääsi laukomaan aivan maalin edestä, mutta Rinne onnistui venymään vielä ensimmäiseen kutiin. Paluukiekko kuitenkin tippui Laineen ketjukaverille Paul Stastnylle, joka siirsi ottelun 2-0:aan.

Joel Armia ei pelannut ylävartalovamman takia.

Joukkueet kohtaavat uudestaan Nashvillessä ylihuomenna.