Kanadan junioriliigassa WHL:ssä pelaavaa Swift Current Broncosia edustava Aleksi Heponiemi viimeisteli kevään kolmannen pudotuspelimaalinsa 5-1-voitossa Lethbridge Hurricanesia vastaan. Voitto merkitsi Broncosille matkaamist WHL-finaaliin, jossa se saa vastaansa Everett Silvertipsin.

Heponiemi on joukkueensa tehokkaimpia pistemiehiä ja koko WHL:n pudotuspelien pistepörssissä sijalla seitsemän. Hänen kokonaistehonsa ovat hurjat 3+21=24.

WHL-mestaruus avaisi mahdollisuuden vielä toiseen pyttyyn, sillä sarjan voittaja ottaisi osaa Memorial Cup-turnaukseen, jossa selvitetään koko Kanadan paras juniorijoukkue. Broncosin avauskierroksella tiputtama Regina Pats on mukana turnauksessa isäntäkaupungin ominaisuudessa. Viimeksi WHL-mestaruuden on voittanut Memorial Cupin 2014, jolloin Edmonton Oil Kings venyi tuplaan.