Ensi kaudesta lähtien Liiga-lähetyksistä vastaava Telia on hankkinut tiimiinsä selostajan, jota moni osasi toivoa.

Viimeiset vuodet Nelosen ja Ruudun jääkiekkoselostajana työskennellyt Jani ”Jantta” Alkio jatkaa Suomen kiekkokansan viihdyttämistä myös jatkossa.

– Jani Alkio on heittämällä maan parhaita ja tykätyimpiä selostajia. Hän oli ensimmäinen iso kulmapala, jonka halusin kaapata Liiga-tiimiimme. Todella hienoa, että Alkion kaltainen ykkösketjun mies on mukana viemässä Liigaa uuteen aikaan Telian kanssa, Telian Liiga-sisältöjen vastaava tuottaja Kalle Takala kommentoi tiedotteessa.

Alkio hyppää uuden työnantajan leipiin positiivisella ja jännittyneellä asenteella.

– Kaikesta huokuu, että Telia on tosissaan viemässä Liiga-tekemistä uudelle tasolle. Ei tarvinnut ihan hirveästi jäädä miettimään, kun eteen tuli mahdollisuus lähteä siihen hissiin mukaan. Pikkupoikamaisella innolla jo odotellaan syksyä. Ääni on rasvattuna – ja koko ukko samalla vauhdilla, selostaja kertoo.

Telia oli kysynyt yleisöltä, keitä selostajia ja asiantuntijoita he haluavat nähdä ja kuulla lähetyksissä. Alkio sai valtaisan kannatuksen.

– Eniten lämmittää se, kun kuulin katsojienkin tahtoneen minut Telian tiimiin mukaan. Se on parasta palautetta, mitä tässä hommassa voi saada. Se luottamus pitää ansaita ja sen arvoinen koetan jatkossakin olla, Alkio jatkaa.

Telian Liiga-tiimi paljastetaan kokonaisuudessaan elokuussa.

Telia Finland

@teliafinland
“--Pikkupoikamaisella innolla jo odotellaan syksyä. Ääni on rasvattuna – ja koko ukko samalla vauhdilla”, Jani Alkio laukoo. Suosikkiselostaja “Jantta” on Telian Liiga-tiimin ensimmäinen julkistettu kiinnitys! #Liiga