Vaasan Sport vahvistuu kahdella lupaavalla pelaajalla. Seura tiedotti sopimuksista verkkosivuillaan tiistaina.

Joukkueen uusia sopimuspelaajia ovat hyökkääjä Gustav Willman Borvikin ja puolustaja Toivo Pennasen kanssa. Molempien pelaajien sopimukset ovat 1+1-vuotisia, mutta Borkivin sopimuksesta löytyy myös elokuun loppuun asti ulottuva tryout-pykälä.

– Molemmat pelaajat tuovat meille leveyttä ja taistelua pelipaikoista. He ovat nuoria, lupaavia ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia, joista pyrimme kovalla arjen työllä kehittämään vakiopelaajia joukkueeseemme, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran verkkosivuilla.

19-vuotias Borvik saapuu Vaasaan SHL-seura Luulajan organisaatiosta. Nuori hyökkääjä debytoi kuluneella kaudella SHL:ssä, jossa hän pelasi kuusi ottelua, mutta pääsääntöisesti hän pelasi A-junioreissa. Borvik on myös Norjan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

20-vuotias Pennanen on puolestaa KalPan kasvatti. Hän kiekkoili kuluneella kaudella kuopiolaisseuran A-junioreissa. Joukkueen kausi päättyi mestaruusjuhliin.

LUE MYÖS: NHL-ura jatkuu sittenkin! 34-vuotias suomalaiskonkari rustasi nimensä sopimukseen

LUE MYÖS: NHL-sopimus! Columbus Blue Jackets kiinnitti 18-vuotiaan KalPan superlupauksen

LUE MYÖS: Leijonien urakka kovenee! MM-kisojen lohkojakoihin merkittävä muutos