Jokerit julkaisi perjantaina kovan pelaajasopimuksen, kun puolustaja Viktor Lööv siirtyi seuraan yksivuotisella sopimuksella.

25-vuotias puolustaja matkaa KHL:ään Pohjois-Amerikasta, sillä hän on pelannut viimeiset neljä kautta AHL:ssä. Myös NHL:ssä hänen tililleen on kertynyt neljä ottelua Toronto Maple Leafsin takalinjoilla.

– Pelasin neljä vuotta AHL:ssä, eikä se ole sosiaaliselle elämälle paras yhtälö. Muutto Eurooppaan ja siirto Jokereihin oli minulle itsestään selvä valinta ja täydellinen kokonaisuus. KHL on paras liiga Euroopassa, joten tämä on minulle hyvä steppi, Lööv perusteli siirtoaan Jokereiden verkkosivuilla.

191-senttinen ja 100-kiloinen puolustajajärkäle ei ole entuudestaan tuttu pelaaja suomalaiselle kiekkoyleisölle. Lööv kuitenkin osaa kertoa hyvin, mitä hän tuo joukkueeseen.

– Teen oikeastaan mitä tahansa valmentajat minulta haluavat. Osaan puolustaa, mutta myös osallistua hyökkäyksiin. Luistelu on mielestäni suurin vahvuuteni ja pystyn liikuttamaan kiekkoa hyvin hyökkääjille, Lööv kuvailee ja paljastaa samalla yllättävän tiedon muuttoonsa liittyen.

– En ole itse asiassa koskaan edes käynyt Suomessa! Saatan olla ainoa ruotsalainen, joka ei ole ollut siellä. Mutta olen kuullut paljon hyvää, Lööv sanoo nauraen.

Lähde: Jokerit