Arvostettu NHL-toimittaja Elliotte Friedman kirjoittaa Suomen aikaa lauantain julkaisussaan, että Anaheim Ducksin keskushyökkääjä Ryan Kesler jättää mahdollisesti koko ensi kauden väliin.

33-vuotias tähtihyökkäääjä kärsi menneellä kaudella loukkaantumisista, jotka vaatisivat mahdollisesti leikkaushoitoa.

Friedmanin mukaan jenkkipeluri ei olisi kuitenkaan halukas leikattavaksi. Sen sijaan hän on valmis käymään hyvin aggressiivisen kuntoutuksen ja hoitojakson parantaakseen vaurioitunutta lantion seutuaan.

Toimittajan mukaan Ducks ja Keslerin agentti eivät kommentoineet tätä asiaa, mutta sanoivat, ettei yhdysvaltalaishyökkääjä ole kiinnostunut kuitenkaan päättämään pelaajauraansa. Sen sijaan hän haluaa pelata ja tehdä kaikkensa päästäkseen taas pelikuntoon. Friedmanin mukaan tämä saattaisi kuitenkin maksaa koko ensi kauden.

Kesler pelasi kuluneella kaudella vain 44 runkosarjaottelua, joissa syntyi tehot 8+6. Pudotuspelikamppailuja kertyi yhteensä neljä kappaletta.