Karmea uutinen! Liiga-seuran tähtipelaajalta ”löytyi vähän vakavampi vamma”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen pääsi tiistaina vastailemaan hämeenlinnalaisseuran kannattajien tiukkoihin kysymyksiin.

Yhtenä aiheena keskustelun kohteeksi nousi hyökkääjäkaksikko Markus Nenonen ja Ville Viitaluoma, jotka ovat nykyisin HPK:n sopimuspelaajia. Molemmat pelaajat viilettivät vielä viime kauden alussa Vaasan Sportissa, jossa kaksikko teki kovaa jälkeä.

– Nenosellahan on loistava laukaus ja hän tuo ylivoimalle sitä uhkaa, mitä ollaan kaivattu.

– Vilille (Viitaluoma) on nyt tehty vähän vanhan miehen huoltotoimenpiteitä, vuosihuoltoa. Sieltä löytyi vähän vakavampi vamma ja katsotaan sitten, miten Vilin kanssa edetään, Pennanen kommentoi mystisesti HPK:n verkkosivuilla.

Viitaluoman vakavampi loukkaantuminen olisi kova takaisku HPK:n kaltaiselle joukkueelle, jolle kokenut hyökkääjä olisi erittäin tärkeä. Konkarihyökkääjä on pelannut urallaan reilusti yli 700 Liigan runkosarjaottelua.