Suomalaiskonkari lopetti uransa – hyppäsi heti Liiga-seuran pomoksi: ”Todella vaativa homma – iskee päin kasvoja”

© Kuva: Juha Tamminen

Jussi Markkanen ei ole huilaillut pelaajauran päättymisen jälkeen.

Kokenut huippuvahti iski hokkarit naulaan keväällä. Sen jälkeen on alkanut jo uusi savotta – Markkanen hyppäsi suoraan SaiPan toimitusjohtajaksi.

Kesäleirejä pitävä ex-torjuja kertoo kuulumisistaan Mestis-seura Imatran Ketterän haastattelussa. Kiinnostavassa haastattelussa nousee esille uusi arki kiekkopomona.

– Kun tällainen mahdollisuus avautui, sitä jonkin aikaa mietti, onko tähän valmis. Toistaiseksi on ainakin tuntunut siltä, että on oikeassa hommassa. Innolla on päästy hommiin kiinni, maalivahtileirillä oleva Markkanen avaa Ketterän mediatiimille.

Hommat ovat haastavia. 43-vuotias kiekkopomo myöntää, että opettelu on vielä kesken.

– Aikamoinen elämänmuutos. Innokkaana uusiin hommiin – paljon joutuu opetella matkan varrella. Vaikka jonkin verran olen valmistautunut, iskee tämä vasten kasvoja: paljon uusia asioita ja päivät ovat pitkiä. Paljon on töitä, mutta yritän antaa oman panokseni – onneksi meillä on hyvä joukko toimistolla tekemässä hommia.

Toimitusjohtajan työ eroaa paljon elämän aiemmista hommista. Markkanen uskoo sopeutuvansa hyvin myös toimiston puolelle.

– Se on todella vaativa homma, siitä ei ole epäselvyyttä. Onneksi se ei ole yhden miehen homma. Meilläkin on toimistolla paljon kokeneita työntekijöitä. Mulla on siinä hyvät apulaiset rinnalla.

Katso alkuperäinen haastattelu tästä:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.