Kesäkuun alussa uransa ensimmäistä Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Aleksandr Ovetshkin on noussut otsikoihin läpi kesäkuun, kun hän on riehunut pokaalin kanssa mitä erikoisin tavoin. Pokaali on käynyt venäläisen kanssa jo baseball-ottelussa, late night showssa sekä maailmankuulun DJ:n esiintymislavalla.

Nähtävästi juhlinta ei ole loppunut. Ovetshkin halusi yllättää NHL:n palkintoseremoniaa seuranneen yleisön lähettämällä terveisensä. Ovetshkin sekä hänen joukkuekaverinsa Nicklas Bäckström nostivat pokaalia Bellagio-hotellin kuuluisassa suihkulähteessä, eikä riemulla ollut rajaa, kun kaksikko kastui litimäräksi.

Palkintogaalaa juontanut Lynda Carteria siirsi kuvayhteyden hotellin edustalle.

– Lynda! Me löysimme suihkulähteet, maalitykki huutaa hymy korvilla.

Vaikka video oli käsikirjoitettu, kaksikolla oli hauskaa kuvata sitä. NHL julkaisi Facebookissa videon kulissien takaa, ja voit katsoa sen klikkaamalla TÄSTÄ