Libor Sulak on hyvin lähellä pelipaikkaa NHL:ssä, arvioi Detroi Red Wingsin valmennus.

Nuori tshekkipakki loisti viime kaudella Suomessa, kun monipuolinen huippulupaus viiletti Pelicansin takalinjoilla isossa roolissa. Alle tuli 42 ottelua mainion tehoin 9+23=32. Vahva kausi huipentui keväällä MM-kisoissa Tshekin paidassa. Sulak oli joukkueensa kärkipakkeja pelaten ottelusta toiseen hurjia pelimääriä.

Nyt nuori tshekkitaituri aloittaa uutta haastetta Detroit Red Wingsin riveissä. Puolustaja oli jo viime kaudella yllättävän lähellä NHL-pelipaikkaa, tänä kesänä Sulak antaa jälleen näyttöjä NHL-seuralle tulokasleiriltä alkaen.

Joukkueen päävalmentaja Jeff Blashill vihjailee, että Sulak on jo nyt hyvin lähellä NHL-pelipaikkaa. Valmentajan suusta kuultiin varaustilaisuuden yhteydessä lupaavia kommentteja.

– Hänellä on erittäin hyvä mahdollisuus NHL-pelipaikkaan, valmentaja kiteyttää CBS Sportsille.

Pakki itse odotteli leiriä innolla. Tavoite on ottaa pelipaikka nyt Detroitista.

– Minun pitää rentoutua ja levätä hetki. Tarvitsen lisää voimaa. Sen jälkeen pidän vain huolta, että olen valmis, kun NHL-leiri alkaa, tshekkilupaus hehkutti Leijonat.comille.

Sulak lähetti paljon kiitoksia Suomeen. Lue Leijonat.comin haastattelu tästä.

LUE MYÖS: Ponnahduslauta NHL:ään! Liigassa hurmannut tähtipakki valmis Pohjois-Amerikkaan: ”Kiitos kaikille suomalaisille”