HPK teki poikkeuksellisen ratkaisun, kun se nimesi 90-vuotisen historiansa ensimmäisen urheilutoimenjohtajan. Paikan sai Mika Toivola, jonka vastuualueelle kuuluu myös seuran junioritoiminto C2-junioreihin asti.

– Tottakai olen innoissani uudesta pestistä. HPK:n urheilujohtamisen konsepti on edelläkävijä, jossa nähdään kokonaisvaltaisesti pelaaja- ja valmentajapolut. On tärkeää, että toimenkuvassa on mukana junioripuoli. Tämä uusi konsepti motivoi minua työssäni eniten, Toivola kertoi tiedotteessa.

47-vuotias Toivola on toiminut vuodet 2011-2016 Porin Ässien urheilutoimenjohtajana. Hänet muistetaan ehkä parhaiten valmennusajoiltaan, kun hän käskytti Ässiä, Pelicansia ja Lukkoa vuosina 2002-2011.

HPK etsi kokemusta, ja Toivola nousi hakijoiden joukosta ylimmäksi.

– Saamme HPK:hon kokeneen jääkiekkoammattilaisen. Mikalla ja HPK:n hallituksella on hyvin samanlaiset näkemykset HPK:n urheilutoimen kehittämisestä. Liigajoukkueen kokoamisessa meidän tulee olla entistä rohkeampia ja innovatiivisempia, HPK Liiga Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Vihervuori kommentoi.

HPK Liiga Oy on valinnut historiansa ensimmäiseksi urheilujohtajaksi Mika Toivolan. Uusi toimenkuva ulottuu liigajoukkueesta C2-juniorien kilpajoukkueeseen. #HPK #Liiga #reteestioranssi

Lue tiedote: hpk.fi/hpkn-urheilujo…