Kokeneesta päävalmentajasta HPK:n ensimmäinen urheilujohtaja – ”Saamme kokeneen jääkiekkoammattilaisen”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK teki poikkeuksellisen ratkaisun, kun se nimesi 90-vuotisen historiansa ensimmäisen urheilutoimenjohtajan. Paikan sai Mika Toivola, jonka vastuualueelle kuuluu myös seuran junioritoiminto C2-junioreihin asti.

– Tottakai olen innoissani uudesta pestistä. HPK:n urheilujohtamisen konsepti on edelläkävijä, jossa nähdään kokonaisvaltaisesti pelaaja- ja valmentajapolut. On tärkeää, että toimenkuvassa on mukana junioripuoli. Tämä uusi konsepti motivoi minua työssäni eniten, Toivola kertoi tiedotteessa.

47-vuotias Toivola on toiminut vuodet 2011-2016 Porin Ässien urheilutoimenjohtajana. Hänet muistetaan ehkä parhaiten valmennusajoiltaan, kun hän käskytti Ässiä, Pelicansia ja Lukkoa vuosina 2002-2011.

HPK etsi kokemusta, ja Toivola nousi hakijoiden joukosta ylimmäksi.

– Saamme HPK:hon kokeneen jääkiekkoammattilaisen. Mikalla ja HPK:n hallituksella on hyvin samanlaiset näkemykset HPK:n urheilutoimen kehittämisestä. Liigajoukkueen kokoamisessa meidän tulee olla entistä rohkeampia ja innovatiivisempia, HPK Liiga Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Vihervuori kommentoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.