Moni varmasti muistaa 1990-luvun ja yhden NHL:n vaarallisimmista tehoduoista, johon lukeutuivat Teemu Selänne ja Paul Kariya. Kaksikko takoi hurjaa tulosta Anaheim Mighty Ducksin riveissä ja oli alati vaarallinen vastustajan puolustusalueella.

Selänteen pelinumero 8 nostettiin Anaheimin kotiareenan, Honda Centerin kattoon tammikuussa 2015. Nyt Selänne saa vihdoin ja viimein seuraa, kun Ducks jäädyttää sekä Kariyan että Scott Niedermayerin pelinumerot (Kariya #9, Niedermayer #27).

Molemmat kunnianosoitukset toteutetaan kaudella 2018-19. Kariyan pelinumero jäädytetään Suomen aikaa 22. lokakuuta, jolloin Ducks kohtaa Rasmus Ristolaisen tähdittämän Buffalo Sabresin.

Niedermayer pääsee Selänteen ja Kariyan seuraan 18. helmikuuta 2019. Tuolloin Anaheimin vieraaksi luistelee Washington Capitals.