Eeli Tolvasesta todella kova arvio: ”NHL-seuran kaikkien aikojen lupaus!”

© Kuva: Leijonat.fi

Eeli Tolvanen, 19, on Suomi-kiekon tämän hetken kenties suurin lupaus.

Tolvasen viime kausi oli lähes käsittämätön. Nuorukainen paukutti viime kaudella KHL:n tulokkaiden piste-ennätyksen uusiksi tehoillaan 19+17=36. Lisäksi Tolvanen ehti pelata peräti kolme arvoturnausta, eli nuorten MM-kisat, olympialaiset ja miesten MM-kisat. KHL-kauden ja MM-kisojen välissä Tolvanen kävi tekemässä NHL-debyyttiinsä, kun hän pelasi kolmessa ottelussa Nashville Predatorsin paidassa.

Ei ihme, että ”Super-Eeliltä” odotetaan paljon myös Nashvillessä. Tolvanen osallistui seuran nuorten pelaajien leirille, ja syyskuussa on edessä joukkueen harjoitusleiri alkavaa kautta varten. Seura halusi Tolvasen pääsevän tutustumaan NHL-ilmapiiriin jo viime keväänä, jotta tämä olisi syksystä alkaen valmiimpi suurtekoihin myös maailman kovimmassa liigassa.

NHL.com -sivuston toimittaja Robby Stanley on sitä mieltä, että Tolvaseen kohdistuu suuremmat odotukset kuin yhteenkään Predatorsin hyökkääjälupaukseen aiemmin. Vuonna 1998 perustettu Predators on pelannut NHL:ssä 20 kautta.

Predatorsin apulais-GM Jeff Kealty on toimittajan kanssa samaa mieltä.

– Hänen esityksensä viime kaudella olivat sitä luokkaa, että yksistään ne nostavat odotukset todella korkealle. Mutta hän tietää odotukset. Hän on huippukaveri ja pystyy vastaamaan odotuksiin, Kealty uskoo nhl.comin jutussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.