Liiga-seura Lahden Pelicans tiedotti tänään, että joukkueeseen täksi kaudeksi hankittu maalivahti Jakub Skarek on saanut NHL-sopimuksen New York Islandersilta.

NHL-seura varasi 18-vuotiaan tshekkivahdin tämän kesän draftissa kolmannella kierroksella. Pelicansin mukaan seuraan täksi kaudeksi lainasopimuksella siirtynyt vahti kuitenkin pelannee ensi kauden suunnitellusti Lahdessa.

– Jakub Skarekille NHL-sopimus, mutta ei hätää. Erittäin suurella todennäköisyydellä mies nähdään ensi kaudella Lahessa, seuran virallisella twitter-tilillä kirjoitetaan.

Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi Skarekin tilannetta seuran tiedotteessa.

– Skarek on vakuuttanut osaamisellaan myös rapakon takana, mikä on hieno asia. Sopimuksen myötä päätäntävalta on nyt Islandersilla, mutta erittäin suurella todennäköisyydellä mies nähdään ainakin ensi kaudella Pelicans-paidassa, seuran urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen sanoo tiedotteessa.

Skarek on pelannut kahdella viime kaudella Tshekin nuorten maajoukkueessa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Jakub Skarekille NHL-sopimus, mutta ei hätää. Erittäin suurella todennäköisyydellä mies nähdään ensi kaudella Lahessa. pelicans.fi/fi-fi/article/… #PelicansFi #Liiga
pelicans.fi

Jakub Skarekille NHL-sopimus

Tshekkivahti viettää kuitenkin suurella todennäköisyydellä tulevan kauden Lahdessa.