IL: Raimo Summanen valmentaa NHL-tähtiä – ”Hyvä meininki on ollut”

© Kuva: Getty Images

Ammattijääkiekkoilijat eivät pysty lepäilemään laakereillaan kesäisinkään. Valtaosa suomalaisista NHL-pelaajista kuitenkin viettää suuren osan kesästään Suomessa. Jotkut harjoittelevat yksin, mutta eri NHL-seurojen pelaajat myös kokoontuvat yhteisiin harjoituksiin. Treeniseura auttaa pitämään harjoittelun mielekkäämpänä kuin yksin puurtaminen.

Huippukauden NHL:ssä pelannut Carolina Hurricanesin hyökkääjä Teuvo Teräväinen kertoo Iltalehdelle harjoittelevansa pääkaupunkiseudulla tutussa ryhmässä.

– Meillä on sama treeniryhmä, joiden kanssa olemme vetäneet monta kesää. Hännisen Janne ja Summasen Raimo vetävät. Siinä on hyviä, nuoria jätkiä. Hyvä meininki on ollut, Teräväinen sanoo Iltalehden haastattelussa.

Teräväinen, 23, on pelannut NHL:ssä jo neljä täyttä kautta. Ensimmäinen kokonainen sesonki 2014–15 päättyi Stanley Cup -juhliin Chicago Blackhawksissa. Seuraavan kauden jälkeen Chicago kauppasi Teräväisen Carolinaan, jossa on nyt vierähtänyt kaksi kautta.

Viime kaudella Teräväinen pelasi tehokkaimman kautensa summattuaan 82 runkosarjaottelussa pisteet 23+41=64.

Teräväinen tietää, missä hänellä on yhä parannettavaa.

– Kun voimaa tulee, niin se auttaa. Ihan jokaista osa-aluetta pystyy parantamaan. Koko ajan olen yrittänyt mennä pikkuhiljaa eteenpäin, Teräväinen sanoo Iltalehdessä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.