Seiska: Patrik Laine pani rahat haisemaan – 1,5 miljoonan luksusasunto ”Tampereen Manhattanilta”

© Kuva: Ilari Isotalo

Jääkiekkoilija Patrik Laine pääsee nauttimaan vaivalla ansaitsemistaan rahoista myös kotiseudullaan. Seiska-lehden verkkosivujen mukaan Laine on ostanut todellisen luksusasunnon Tampereen hienoimpiin kuuluvalta asuinalueelta, Ranta-Tampellasta.

Seiskan mukaan kyseisestä Näsijärven rannalla sijaitsevasta alueesta suunnitellaan eräänlaista ”Tampereen Manhattania”. Alueelle on tarkoitus rakentaa peräti 35 tornitaloa vuoteen 2030 mennessä.

Seiskan tietojen mukaan Laine on ostanut paikalla jo sijaitsevasta taloyhtiöstä 161-neliöisen kattohuoneiston. Asunnon hinta on lehden mukaan 1,5 miljoonaa dollaria.

Laine on pelannut NHL:ssä Winnipeg Jetsissä kaksi kautta, joiden aikana nuorukainen on noussut koko liigan parhaiden maalintekijöiden joukkoon. Laine on paukutellut runkosarjassa kahdella kaudella yhteensä 80 maalia. Viime kaudella osumia syntyi 44, ja Laine kamppaili lähes loppuun asti runkosarjan maalipörssin voitosta venäläistähti Aleksandr Ovetshkinin kanssa.

Laineen peruspalkka kolmevuotisessa tulokassopimuksessa on 925 000 dollaria kaudesta. Erilaisten bonusten ansiosta hyökkääjän vuosipalkka voi kuitenkin nousta 3,575 miljoonaan dollariin.

Laineen seuraavasta sopimuksesta on ounasteltu rahakkainta, minkä suomalaispelaaja on koskaan tehnyt. Eri lähteet ovat arvioineet, että kaudesta 2019–20 alkaen Laineen vuosipalkka voisi olla jopa 9–10 miljoonan dollarin tienoilla.

Lue Seiskan uutinen tästä linkistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.