NHL-seura Minnesota Wild kilpailee ensi kaudella jälleen kerran pudotuspelipaikasta. Odotukset ovat kasvaneet vuosi vuodelta, eikä joukkueen kannattajat, saati sitten pelaajat tyydy enää pääsystä 16 parhaan joukkoon, vaan menestystä pitäisi tulla enemmän.

Wildilla alkaa olla kiire menestyä, sillä sen pelaajarungossa on paljon iäkkäitä pelaajia, joiden parhaat vuodet alkavat olla jo takana päin. Jos joukkueen avainpelaajat pysyvät terveinä, Wild voi kuulua ensi kauden suurimpiin yllättäjiin.

Wildin kannattajat saivat eilen helpottavia uutisia, kun joukkueen tähtipelaaja Zach Parise kertoi toipuvansa loukkaantumisistaan odotettua aikaisemmin. Hän joutui viime kaudella selkäleikkaukseen sekä jätti loppukauden väliin murtuneen rintalastan takia, ja moni odottikin Parisen huilaavan syksyn ensimmäiset viikot.

Pelkoon ei näytä olevan enää aihetta. 33-vuotias hyökkääjä kertoi St. Paul Pioneer -lehdelle olevansa sataprosenttisessa kunnossa, kun kiekkovuosi lokakuussa käynnistyy.

– En odota loukkaantumisten olevan ongelma, Parise kommentoi.

Suomalaispelaajien Mikko Koivun ja Mikael Granlundin vierellä pelannut Parise paljasti käyneensä jo jäällä kokeilemassa kuntoaan. Tilanne näyttää tässä vaiheessa hyvältä.

– Oli hienoa, kun oloni tuntui jäällä normaalilta. Se oli helpottavaa. Odotan innolla seuraavaa kautta.