HPK:ssa juniorimyllyn läpi käynyt Ville Järveläinen pelasi huippukauden Tanskan pääsarjassa, kun 50 runkosarjapeliin tarttui mehukkaat tehot 26+16=42. Nyt entinen Liiga-hyökkääjä suuntaa Saksaan suomalaisvalmentajan alaisuuteen.

Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Bayreuth Tigers tiedottaa tehneensä yksivuotisen sopimuksen Järveläisen kanssa. Suomalaisvahvistus on seuralla jo kesän kolmas, kun se hankki aikaisemmin entisen KooKoo-hyökkääjän Juuso Rajalan tuomaan lisää tulivoimaa sekä Petri Kujalan joukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Saksa ei ole Järveläiselle uusi paikka. Hän edusti toissa kaudella Heilbronner Falkenia, joka pelasi niin ikään maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Päävalmentaja Kujala on valmentanut koko uransa ajan Saksassa. Neljä viimeistä kautta hän työskenteli EC Bad Nauheimissa, kunnes siirtyi keväällä Tigersiin.