Suomalainen superlupaus jättää hyvästit kotiyleisölleen – matka jatkuu NHL-leiritykseen: ”Toivottavasti tulee paljon porukkaa”

© Kuva: Getty Images

Jesperi Kotkaniemi pelaa perjantaina toistaiseksi viimeisen ottelunsa kotoisessa Liigassa, kun Porin Ässät kohtaa harjoituspelissä Vaasan Sportin.

Tämän jälkeen 18-vuotias nuorukainen aloittaa valmistautumisen NHL-seura Montreal Canadiensin leiritykseen, johon hän matkaa elokuun lopulla. Canadiens varasi Kotkaniemen kesän varaustilaisuuden kolmantena pelaajana ja nyt hän pääsee antamaan näyttöjä tulevaa NHL-kautta varten.

Mikäli paikka NHL:stä ei kuitenkaan aukea, on Montrealilla mahdollisuus lähettää suomalaishyökkääjä joko farmiin tai lainasopimuksella takaisin Ässiin.

– Haikein mielin jätän Isomäen ja Ässien kannattajat. Viime kausi oli hieno kokemus ja joskus tulevaisuudessa siitä laitetaan vielä yhdessä paremmaksi. Toivottavasti huomenna tulee runsaasti porukkaa katsomaan laatulätkää, Kotkaniemi sanoi Ässien verkkosivuilla.

– Sport tulee aina kovaa päälle ja meillä on hyvä ja ehjä treeniviikko takana. Meidän pelaamisemme näyttää jo huomattavasti selkeämmältä kuin Pitsiturnauksessa.