Maalivahti Kari Lehtosen tulevaisuus on yhä arvoitus, sillä hänellä ei ole sopimusta tulevaksi kaudeksi.

32-vuotiaan suomalaiskonkarin yli kahdeksan kauden mittainen Dallas Stars -ura päättyi viime kauteen, kun seura päätti olla jatkamatta Lehtosen sopimusta. Tämän jälkeen miehen nimi on pysynyt visusti poissa siirtohuhuista.

Nyt Pro Hockey Rumors –sivustolle kirjoittava Gavin Lee puolestaan kirjoittaa, että suomalaisvahdilla olisi neljä mahdollista osoitetta ensi kaudeksi. Toimittaja näkee, että New York Rangers, Washington Capitals, Minnesota Wild ja Winnipeg Jets ovat sellaisia joukkueita, joilta puuttuu vielä tarpeeksi laadukas kakkosmaalivahti.

Lehtonen todisti kuluneella kaudella, että hän kykenee yhä NHL:ssä varamaalivahdin rooliin. Jokerit-kasvatti nähtiin Starsin maalilla 37 ottelussa torjuntaprosentilla 91,2.