Suomalaisen jääkiekkoilun suurimpiin legendoihin kuuluva Teemu Selänne myönsi Raumalla pelatun Liiga Alumni -tapahtuman jälkeen, että hän on kiinnostunut Jokereiden omistajuudesta. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan löytynyt ratkaisuehdotusta, jonka Selänne olisi valmis hyväksymään.

– Me yritetään katsoa jotain vaihtoehtoa, että miten voisin olla siinä mukana. Ei olla vielä löydetty sellaista, Selänne sanoi.

Roolin löytymistä on vaikeuttanut se tosiasia, että Selänne viettää aikaa Suomessa pääasiassa vain kesällä. Talvet hän asuu edelleen Kaliforniassa, eikä kiekkoseuran omistajan roolin hoitaminen toiselta mantereelta käsin ole helppoa.

– Kyllä tarvitaan jonkinlaista henkistä apua. Olen käytettävissä, mutta ei ole löytynyt oikeanlaista roolia. Siis sellaista, että haluaisi laittaa energiaa niin paljon.

Jokereiden omistajana yli 27 vuoden ajan toiminut Hjallis Harkimo kertoi huhtikuussa luopuvansa seuran omistajuudesta. Harkimo on toistuvasti luvannut, että omistajakuviot ovat selvillä ennen KHL:n runkosarjan alkua. Kausi alkaa Jokereiden osalta 3. syyskuuta kotiottelulla Kunlun Red Staria vastaan.