Suomen alle 20-vuotiaden maajoukkue kärsi sunnuntaina tappion, kun Venäjä oli vahvempi maalein 2-1.

Nuorten Leijonien joukkue aloitti ottelun vaisusti, ja Venäjä karkasi avauserässä jo kahden maalin karkumatkalle. Toisessa erässä jäällä nähtiin kuitenkin pirteämpi Suomi ja lopulta hyvät otteet myös palkittiin, kun Elias Laitamäki onnistui maalinteossa.

Kolmannen erän alussa Suomi nousi puolestaan tasoihin, kun ykkössentterinä pelannut Otto Kivenmäki tasoitti ottelun 2-2:een. Komea nousu ja taistelu eivät kuitenkaan riittäneet loppuun saakka, sillä Venäjä iski vielä päätöserässä 3-2-voittomaalin.

Nuorten Leijonien tehokkain pelaaja oli Porin Ässiä seuratasolla edustava Otto Kivenmäki. Nuori hyökkääjälupaus viimeisteli tehopisteet 1+1.

Suomi pelasi Ruotsin Örnsköldsvikissä järjestetyssä turnauksessa kolme ottelua, joista se voitti yhden.