Kai Suikkasen luotsaaman italialaisseura HC Bolzanon CHL-kausi alkoi melkoisella tempulla, kun se löi perjantain myöhäisottelussa kotonaan ruotsalaisseura Skellefteå AIK:n voittomaalikilpailun jälkeen 4-3.

Bolzano alotti maalinteon jo 38 sekunnin kohdalla, kun joukkueen tuore kanadalaisvahvistus Daniel Catenacci onnistui maalinteossa.

Italialaiset johtivat ottelua 3-2 aina kolmannen erän loppupuolelle asti, kunnes skellefteålaisten Leijonat-hyökkääjä Juhamatti Aaltonen teki tasoituksen vain reilut viisi minuuttia ennen loppua.

Maalittoman jatkoajan jälkeen voittomaalikilpailussa onnistui ainoastaan kotijoukkueen Alex Petan ja jättiyllätys oli valmis.

Bolzanon CHL-kausi jatkuu jo sunnuntaina, kun italialaisisäntien vieraaksi saapuu Liiga-joukkue HIFK.

Kaikki suomalaisjoukkueiden CHL-ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.