Helsingin Jokereiden KHL-kausi käynnistyi näyttävällä tavalla, kun Kunlun Red Star kaatui maanantai-iltana numeroin 6-3.

Vierasjoukkue yllätti Jokerit alussa kahden minuutin kohdalla, kun kiekko painui Geoff Plattin jalan kautta omaan maaliin. Jokerit kuittasi pelin kuitenkin nopeasti tasoihin, kun puolustaja Karl Stollery iski heti debyytissään 1-1-tasoitusmaalin.

Stolleryn maalin jälkeen Jokerit hallitsi ottelua, eikä kiinalaisjoukkue pysynyt etenkään toisessa erässä kyydissä, kun Steve Moses, Jesse Joensuu ja Sakari Manninen onnistuivat maalinteossa.

Kolmannessa erässä Red Star nousi vielä maalin päähän Jokereista, mutta kiri ei siltikään riittänyt pisteille. Jokerit iski päätöserässä vielä kahdesti, kun Peter Regin ja Manninen iskivät maalin mieheen.

Helsinkiläisseuran tehokkain pelaaja oli ykkösketjun laidalla viilettänyt Manninen, joka summasi tehot 2+1.

Jokereilla on edessään seuraava KHL-ottelua keskiviikkona, kun vastaan asettuu Amur Habarovsk.