Viime kaudella Porin Ässiä edustanut italialaishyökkääjä Marco Insam palaa torstaina Suomen kaukaloihin, kun hänen edustamansa seurajoukkue HC Bolzano kohtaa CHL:n alkulohkon ottelussa HIFK:n Helsingissä.

Isokokoinen hyökkääjä on kiistatta innoissaan ottelun alla.

– On mahtavaa mennä takaisin ja toivottavasti näen joitain ystäviä, joiden kanssa pelasin viime kaudella. Nautin pelaamisesta Suomessa, vaikka se ei tapahtunutkaan Helsingissä. Se oli tärkeä kokemus minulle, Insam sanoo CHL:n kotisivuilla.

Viimeksi Insam heilutti HIFK:n maaliverkkoa kertaalleen ja auttoi italialaisryhmän 4-1-voittoon. C-lohkon kärjessä lainehtiva joukkue lähtee yksinkertaisella sapluunalla otteluun.

– Meidän osalta tärkeintä on pysyä poissa jäähyaitiosta, koska joukkueet alkavat oppia peliämme, joten se on mielestäni suurin fakta peliin lähdettäessä. Meidän täytyy vain huolehtia omasta pelistämme, pelata hyvin koko 60 minuuttia.