HIFK hankki elokuun lopussa riveihinsä 586 NHL-ottelua pelanneen puolustajan Kyle Quinceyn. Kanadalaispuolustajan tiedettiin ajautuneen epähedelmällisiin väleihin viime kaudella Minnesota Wildin päävalmentajan Bruce Boudreaun kanssa.

Boudreau väitti The Athleticin mukaan, ettei Quincey suostunut pelaamaan oikealla puolella, vaikka Wild oli pestannut hänet juuri oikeaksi puolustajaksi.

Quincey kieltää tämän suoralta kädeltä.

– En halua sanoa mitään negatiivista, mutta sen sanon, että tuo ei ole lähelläkään totuutta. Olen pelannut Detroitissa oikealla ja pärjäsin hyvin. Pidin sillä puolelta pelaamisesta, Quincey kommentoi Ilta-Sanomille.

– Jos minun halutaan täällä pelaavan oikealla, pelaan oikealla. Hyökkäyssuuntaan se on itse asiassa paljon helpompaa. Tässä on kaikki, mitä haluan aiheesta sanoa.