Yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilijoista, tshekkilegenda Jaromir Jagr ei poissulje paluuta NHL:ään.

– En yleensä välitä puhua itsestäni, mutta olen kuuluisa yhdestä sanonnasta: älä koskaan sano ei koskaan. Tietenkin minun kohdallani todennäköisyys palata NHL:ään on yksi miljardista. Mutta en koskaan sulje ovia sen suhteen. En ole lopettamassa uraani. Ennen kaikkea minun on esiinnyttävä edukseni, mutta tarvitsen myös tavoitteen. Minun on haluttava sitä, eikä toimia pakon sanelemana, Jagr kertoi iSport.cz -sivustolle.

46-vuotiaasta veteraanihyökkääjästä tuli kesällä 2017 rajoittamaton vapaa agentti ja tuolloin näytti pahasti siltä, että Jagrin NHL-ura on tapulteltu. Kuin salama kirkkaalta taivaalta, Jagr sai kuitenkin mahdollisuuden Calgary Flamesista, jossa hän pelasi lopulta 22 ottelua.

Tämän jälkeen osapuolet purkivat kuitenkin sopimuksensa ja Jagr palasi kasvattiseuraansa Rytiri Kladnoon, jossa hän pelaa vielä tänäkin päivänä.

Aika näyttää, nähdäänkö lähes 2000 NHL-ottelun legenda vielä jonain päivänä rapakon takana. Kuten Jagr sanoi, mahdollisuus siihen on kuitenkin yksi miljardista.