Somemyrsky tyhjästä? KalPa-pomo vastaa syytöksiin: ”Kuvat ovat aika tarkoitushakuisia”

© Kuva: Juha Tamminen

Uutisoimme eilen KalPan kotihallin remontista ja vierasfanikatsomon näköesteestä. KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman tietää kyseisen kohun, mutta pitää ongelmaa liioiteltuna.

– Olen nähnyt ne pari Twitter-kuvaa, jotka on käyty seinän vierestä nappaamassa. Kuvat ovat aika tarkoitushakuisia ja katsomossa on paljon hyviä paikkoja, Saksman sanoo.

Vaikka näköeste näyttää peittävän ison osan kaukalosta, käytännön haittaa siitä on Saksmanin mukaan vähän ja ongelma on helposti ratkaistavissa.

– Normaalisti meillä on vierasfaneja seitsemän tai kahdeksan kertaa kaudessa. Yleensä se tarkoittaa yhtä bussia, eli noin viittäkymmentä paikkaa, ja se paikkamäärä löytyy helposti niin, ettei kenelläkään ole näköestettä, KalPan toimitusjohtaja valottaa.

– Faniryhmissä on se hyvä puoli, että me kommunikoimme puolin ja toisin. Pystymme silloin viestittämään heille, miten asia kannattaa ratkaista.

Aivan tuulesta temmattua kohina näköesteestä ei kuitenkaan ole. Jos halli on loppuunmyyty, remontin takia osa kaukalosta jää pimentoon. Mitään uutta asiassa ei kuitenkaan Saksmanin mukaan ole.

– En voi sanoa, että ennenkään kaikilla olisi ollut esteetön näköyhteys, jos halli on loppuunmyyty. Ihmisiä on monissa riveissä kaiteiden takana ja muuta. Mutta aika pienenä pidän sitä ongelmaa, Saksman sanoo.

– Paikanpäällä jokainen näkee, mikä on todellinen tilanne katsomon osalta. Katveen pystyy kyllä löytämään, mutta on paljon paikkoja, joista molemmat maalit näkee.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.