MM-lippujen lipynmyynti vauhtiin! Näin paljon Leijonin matsiliput maksavat

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Jääkiekon MM-kisojen 2019 lippuhinnat ovat julki.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tiedotti, että tulevien Slovakiassa pelattujen kisojen liput tulevat myyntiin 19. syyskuuta. Lippujen hinnoissa on melkoisesti eroja.

Suomi aloittaa kisat Kosicessa, jossa järjestetään kaikki A-lohkon ottelut. Kiekkofaneja houkutellaan sekä päiväkohtaisilla että ottelukohtaisilla lipuilla.

Leijonien peleihin lipunhinnat ovat lähes samaa luokkaa. Katsomot ovat jaettu kahteen kategoriaan. Leijonien kaikki liput maksavat 45-60 euroa. Ainoastaan Slovakia-peliin liput ovat kalliimpia: turnausisäntää vastaan pelattavat ottelut maksavat 60-75 euroa.

Suomen pelien liput ovat keskihintaisia, jos niitä vertaa muiden maiden otteluihin. Halvimmillaan pelejä näkee 10 eurolla – Itävalta-Italia-peli on A-lohkon halvin ottelu.

Faneja houkutellaan myös joukkuekohtaisilla lippupaketeilla. Suomen kaikki lohkovaiheen pelit sisältävä paketti maksaa 295 euroa. Esimerkiksi Slovakian vastaava paketti maksaa 380 euroa.

– Meillä on erilaisia mittareita, joiden mukaan olemme hinnoitelleet liput. Hintoihin on laskettu mukaan myös turnauksen kulut. Suurin tavoite oli tehdä lipuista sen hintaiset, että faneilla on varaa niihin, Slovakian kiekkoliiton presidentti Martin Kohut kommentoi.

Slovakiassa pelattiin viimeksi keväällä 2011. Silloin Leijonat marssi MM-kultaan sensaatiomaisten pelien jälkeen.

Lähde: Katso lisää lippujen hinnoista tästä.

 

 

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?