Minnesota Wild aloitti harjoitusleirin tällä viikolla ja seuran päävalmentaja Bruce Boudreau ei totisesti aikaillut uusien muutosten kanssa.

Boudreau oli laittanut Mikael Granlundin kokonaan uuteen pelipaikkaan, kun suomalaishyökkääjä oli asetettu ykkösylivoiman vasempaan laitaan pelin pyörittäjän tontille. Granlund pelasi viime kaudella Wildin ylivoimassa oikeassa laidassa sekä maalin takana oikealla.

Granlundin kanssa samassa ylivoimassa olivat mukana Eric Staal, Jason Zucker
ja Ryan Suter. Myös hyökkääjä Luke Kunin harjoitteli ykkösylivoiman mukana, mutta The Athletic -lehden toimittajan Michael Russon mukaan puolustaja Matt Dumba saattaa ottaa nuoren hyökkääjän pelipaikan myöhemmin.

Namusyötöistään tunnetun Granlundin asettaminen ylivoiman pyörittäjän rooliin sai aikaan mielenkiintoisen ilmiön Wildin hyökkääjien keskuudessa, paljasti Boudreau.

– Mielestäni paras lausunto on se, että kaikki muut hyökkääjät haluavat nyt pelata ylivoiman oikealla puolella, koska Granlund on tarjoilemassa syöttöjä heille. Hän pystyy tekemään sen suorituksen. Hän pystyy tarjoilemaan jopa selkänsä takaa syöttöjä Suterille. ”Granny” on ollut ehkä meidän taitavin pelaaja. Enkä usko, että haukun ketään, kun sanon noin. Kun hänellä on kiekko, hän on todella erityinen, Wild-luotsi ylisti.