Helsingin Jokereiden leiristä tippui tiistaina todella ikäviä uutisia.

Helsinkiläisseura tiedottaa, että joukkueen 33-vuotias puolustaja Mike Lundin ei pysty pelaamaan enää tällä kaudella. Samalla puolustajan sopimus on purettu, eikä miestä näin ollen nähdä enää Jokerit-paidassa.

– Terveydellisten syiden vuoksi olen päättänyt, etten pelaa jääkiekkoa tällä kaudella, Lundin kertoo seuran verkkosivuilla.

– Kaikki, jotka ovat olleet osa Jokereiden organisaatiota, ovat kohdelleet minua upealla tavalla. Jari Kurri on tukenut minua todella paljon ja suhtautunut tilanteeseeni hienosti. Koko seurajohto, valmennus, huolto ja pelaajat ovat olleet uskomattomia. Olen saanut todella paljon tukea ja kunnioitusta. Olen tästä kaikesta erittäin kiitollinen, hän jatkaa.

Lundin ehti pelamaan Jokereissa viime kaudella 23 KHL-ottelua, joissa hänen tililleen ei kertynyt tehopisteitä. Tällä kaudella yhdysvaltalaista ei nähty loukkaantumisen vuoksi tositoimissa lainkaan.