Edmonton Oilers -hyökkääjä Jesse Puljujärvi on palannut kesätauolta kovassa iskussa.

Nuori suomalaistaituri viiletti tiistaina joukkueensa ykkösketjussa, kun Vancouver Canucks kaatui harjoitusottelussa numeroin 4-2. Puljujärvi viimeisteli ottelussa illan avausmaalin.

Suomalaishyökkääjä oli läpi ottelun vahvalla pelipäällä ja sai ansaittuja kehuja pelin jälkeen.

– Jessellä oli erittäin hyvä peli tänään. Hän käytti hyvin ketjukavereitaan ja loi muille mahdollisuuksia. Hän käytti isoa kroppaansa, suojasi kiekkoa hyvin ja pelasi kovalla itseluottamuksella. Hän näytti siltä, että hän nautti pelaamisesta ja se on tärkeää, Oilersin päävalmentaja Todd McLellan kehui medialle.

Viime kaudella Puljujärvi esiintyi NHL-jäillä 65 ottelussa, joissa hän viimeisteli 20 (5+15) tehopistettä. Tulevalla kaudella suomalaishyökkääjän uskotaan nousevan uudelle tasolle myös tehopisteiden valossa.