Monien käänteiden jälkeen Liigaa nähdään kuin nähdäänkin myös tällä kaudella Tallinnassa.

Lahden Pelicans tiedottaa nimittäin verkkosivuillaan, että joukkue kohtaa tällä kaudella SaiPan Virossa. Ottelu pelataan 26. tammikuuta.

Ensimmäisen kerran Pelicans esiintyi Tallinnassa viime kaudella, kun se kohtasi HPK:n yli 5000 katsojan edessä. Tapahtumasta on siis entuudestaan hyviä kokemuksia.

– Ihmiset olivat innostuneita ja sieltä tuli selkeä viesti meidän sidosryhmiltä, että toivotaan jatkoa loistavalle tapahtumalle. Useat kumppanit ja kannattajat ovat kuvailleet pelin jättäneen ikuisen muistijäljen ja kyllähän tunnelma oli matkoineen ja yhteishengen puolesta verrattavissa jääkiekon MM-kisoihin pienoiskoossa, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo seuran verkkosivuilla.

Myös SaiPan toimitusjohtaja ja entinen huippumaalivahti Jussi Markkanen on asiasta innoissaan.

– Viime vuonna katsottiin vierestä, että tapahtuma oli upea ja nyt kun tuli mahdollisuus, niin halusimme ehdottomasti mukaan. Halutaan tarjota meidän faneille ja sidosryhmille juhlavuoden kunniaksi erilainen elämys ja uskon, että tästä tulee varmasti hieno tapahtuma, Markkanen kommentoi.