Sebastian Aho siirtyi täksi kaudeksi laidasta keskelle. Kärppäkasvatti on ehtinyt tehdä viidessä ottelussa kymmenen tehopistettä, joten pelipaikanvaihdos on pistemäärissä ollut onnistunut.

Tehopisteiden lisäksi Aho on dominoinut sentterin yhdessä tärkeimmässä tehtävässä: aloituksissa. Carolina-hyökkääjä on kaapinut aloitukset omalle joukkueelleen 53 prosentin varmuudella. Ainoastaan Jordan Stall (58,5%) on Carolina-hyökkääjistä ollut Ahoa parempi aloitusympyrässä.

Puolustuspäässäkään Aho ei ole ollut helisemässä. Tehotilastoa pidetään ehkä vanhanaikaisena mittarina. On kuitenkin hyvä mainita, että suomalaishyökkääjä on yhdeksän astetta plussalla ja näin ollen koko NHL:n jaetulla kakkossijalla.

LUE MYÖS: Sebastian Aho takoi jälleen hirmutehot – pyssytti neljä tehopistettä Minnesota Wildia vastaan