Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Mikael Granlund sai viime yönä vihdoin ja viimein pistetilinsä auki 4-5-jatkoaikatappioon päättyneessä Carolina Hurricanes -mittelössä. Kolme ensimmäistä peliä kiikareilla vetänyt laituri takoi Canesia vastaan tehot 1+1. Pisteille Wildistä ylsi myös toinen vuoden 2011 maailmanmestari Mikko Koivu pistein 0+1.

Granlundin tehotilasto jäi täysosumasta ja syöttöpisteestä huolimatta pakkaselle (-1).

– Emme pelaa riittävän hyvin kiekon kanssa. Meidän tarvitsee jakaa hyviä syöttöjä ja pelata hyvää peliä. Aiomme ratkaista tämän, Granlund pyöritteli Wildin Twitter-tilillä.

Minnesota Wild

@mnwild
Granlund: "We're not playing good enough with the puck. We need to make good passes and good plays. We're going to figure it out."

– Olimme ensimmäisessä erässä kauheita, minä mukaan luettuna. Siinä kaikki. Meidän on parannettava ja korjattava tämä, Jason Zucker sadatteli.

Minnesota Wild

@mnwild
"We're horrible in the first period right now — and that's myself included — that's everybody. We got to be better. We've got to fix it." — Jason Zucker x.com/mnwild/status/…

Kuten kommenteista voi päätellä, on Wildilla vaikeaa. Sen todistavat myös tilastot, sillä joukkue on venynyt vain yhteen voittoon ja sekin tuli vasta ylitöiden jälkeen.

Minnesotan seuraava mahdollisuus kelkan kääntämiselle tulee ensi viikon alussa ottelussa Nashville Predatorsia vastaan.