Winnipeg Jets nappasi maanantain vastaisena yönä kovan päänahan sen kukistaessa Carolina Hurricanesin maalein 3-1. Tappio oli ”Hurrikaanien” kauden ensimmäinen varsinaisella peliajalla.

Kaksi ensimmäistä erää tarjosivat kosolti maalipaikkoja, mutta veräjänvahdit pitivät pintansa. Yksi parhaista maalintekoyrityksistä nähtiin toisessa erässä, kun Jets-hyökkääjät Patrik Laine ja Nikolaj Ehlers pääsivät kahdestaan läpiajoon. Laine petasi Ehlersille loistopaikan, mutta Hurricanes-vahti Petr Mrazek venyi upeaa torjuntaan.

Tilanteen jälkeen Mrazek teki kuitenkin jotain, mitä hänen ei välttämättä olisi pitänyt tehdä. Tshekkiläinen nimittäin pottuili Laineelle, joka kuittasi vinoilut päätöserässä pamauttamalla ottelun avausmaalin. Osumansa myötä Laine katkaisi kolme ottelua kestäneen maalittoman putkensa ja kasvatti kauden saldonsa kahteen maaliin.

Katso Mrazekin pottuilut ja Laineen maali tästä:

NHL GIFs

@NHLGIFs

NHL GIFs

@NHLGIFs
2-on-0? Apparently not a problem for @pmrazek34. 😱
"Good try, bud."

NHL

@NHL
One-timer on the PP, that's what you call bread and butter for @PatrikLaine29. #CARvsWPG