Edmonton Oilers kauppaamassa kokeneen hyökkääjänsä – Jesse Puljujärvi menossa samalla?

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin hyökkääjä Zack Kassianin kauden aloitus on ollut vaikea. Alempien ketjujen työmyyrä ei ole saanut tililleen ainuttakaan tehopistettä. Nuoremmat hyökkääjät ovat suoriutuneet paremmin ja Kassianin pelipaikka alkaa olla uhattuna.

Edmonton onkin antanut Kassianille luvan etsiä siirtoa toiseen organisaatioon, kertoo kiekkotoimittaja Elliotte Friedman. 27-vuotias Kassian on pelannut urallaan 393 NHL-ottelua ja tehnyt niissä 117 tehopistettä.

Kiekkofanit ovat aloittaneet spekulaatiot, liikkuuko vaikeuksissa oleva Jesse Puljujärvi samassa siirrossa Kassianin kanssa. Oilers-valmentaja Todd McLellan heitti Puljujärven katsomoon, eikä ura Edmontonissa näytä lähtevän millään käyntiin.  Kauden seitsemässä ottelussa suomalaishyökkääjä on viimeistellyt yhden maalin.

Oilers on kuuluttanut sitoutumistaan Puljujärveen pitkään. Se ei ole ihme. Suomalaishyökkääjän markkina-arvo on alempana kuin koskaan. Edmontonin arvostuksesta kertoo kuitenkin myös se, että todellista vastuuta Puljujärvelle on annettu hyvin niukasti.

Lue myös: Mikä mättää? NHL-valmentaja heitti Jesse Puljujärven katsomoon – kommentoi tylyä ratkaisuaan