CHL:ssä käynnistyy jatkopelit tiistaina 6.11.2018. Kärpät matkustaa Zürichiin ZSC Lionsin vieraaksi ja ottelu pelataan tisitaina kello 20.45. Näet ottelun suorana livestream-lähetyksenä TV:stä.

Jääkiekon Mestarien liigan pudotuspeleissä pelataan kaksiosaiset jatkopelit, ja jatkoon etenee eniten kahdessa ottelussa maaleja tehnyt joukkue. Minkäänlaista vierasmaalisääntöä ei CHL:n playoffeissa ole.

Suomalaisista joukkueista CHL:n pudotuspeleihin etenivät vain Tappara ja Kärpät. Kärpät voitti oman alkulohkonsa viiden pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen Roueniin. Lohkossa pelasivat myös Nürnberg Ice Tigers sekä Mountfield HK. Kärpät voitti kuudesta pelaamastaan ottelusta viisi, joista yhden voittomaalikilpailun jälkeen. Ainoa tappio tuli Nürnbergille vieraissa.

Kärppien pudotuspelivastustaja ZSC Lions Zürich sijoittui omassa lohkossaan toiseksi, vaikkakin vain maalieron turvin. Lions keräsi saman verran pisteitä kuin lohkovoittaja Frölunda, mutta maalierossa sveitsiläiset jäivät Frölundan taakse. Lions koki ainoan tappion Frölundalle alkulohkossa, viidestä voitosta yksi tuli jatkoajalla ja yksi voittolaukauskilpailun jälkeen.

Näet Kärppien ja ZSC Lionsin välisen avausosan TV:stä, alta ohjeet pelin katsomiseen.

Näin katsot ZSC Lions-Kärpät ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse Kärppien ottelu.
3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelun.

Hyödynnä ensitallettajan edut

tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen aina 100€ asti. Näin saat ensimmäisen talletuksesi tuplana 100€ asti. Esimerkiksi tallettamalla 20€ saat heti 40€ pelirahaa ja näet lisäksi haluamasi CHL-ottelut!

Jos sinulla on jo pelitili ille, tarvitset tilillesi rahaa vähintään 1€ katsoaksesi livestream-lähetystä. Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista, kunhan sinulla on pelitilillä vähintään 1€.

Katso Kärppien ottelu ja laita vetoa sisään!

Kärpillä kova vastus

Kärpät kohtaa siis neljännesvälierissä ZSC Lions Zürichin, joka on hallitseva Sveitsin mestari. Helpolla ei tule siis jatkopaikka aukeamaan. Lionsilla on useita kovia pelimiehiä, joista moni on varmasti tuttu myös suomalaiselle kiekkoväelle.

Lionsin tahtipuikkoa hyökkäyksessä heiluttaa muun muassa Pietarin SKA:ssa kovia tehoja aiemmin urallaan tehnyt Roman Roman Červenka. Puolustuksesta löytyy muun muassa kanadalaispuolustaja Maxim Noreau, joka on urallaan pelannut myös muutaman NHL-ottelun.

Kärppien kokoonpanosta ovat näillä näkymin poissa loukkaantuneet Mika Pyörälä, Jani Hakanpää sekä Juho Korhonen. Kärpistä valittiin viisi pelaajaa: Veini Vehviläinen, Jani Hakanpää, Atte Ohtamaa, Teemu Kivihalme ja Ville Leskinen. Kaikki Leijoniin valitut pelaajat ovaat Kärppien käytettävissä vielä tiistaina.

ZSC Lionsin pistepörssi CHL:ssä

Vähintään viisi pistettä keränneet pelaajat.

 1. Roman Červenka, hyökkääjä, 2+5 = 7 pistettä.
 2. Denis Hollenstein, hyökkääjä, 2+5 = 7p.
 3. Jérôme Bachofner, hyökkääjä, 3+3 = 6p.
 4. Pius Suter, hyökkääjä, 2+4 = 6p.
 5. Roman Wick, hyökkääjä, 1+4 = 5p.

Kärppien pistepörssi CHL:ssä

Kaikki, joilla vähintään neljä tehopistettä.

 1. Michal Krištof, hyökkääjä, 3+6 = 9 pistettä
 2. Nicklas Lasu, hyökkääjä, 5+3 = 8 pistettä
 3. Rasmus Kupari, hyökkääjä, 1+6 = 7p.
 4. Aleksi Heponiemi, hyökkääjä, 1+5 = 5p.
 5. Ville Leskinen, hyökkääjä, 1+3 = 4p.
 6. Atte Ohtamaa, puolustaja, 0+4 = 4p.
 7. Jasse Ikonen, hyökkääjä 0+4 = 4p.