Huippuvahvistus Leijoniin? Kaleva: Jussi Jokisen suunnitelmat selvillä – ellei NHL:stä tipahda sopimusta

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Jussi Jokinen yllätti aikaisemmin tällä viikolla monet, kun hän teki pätkäsopimuksen NLB:ssä pelaavan EHC Klotenin kanssa.

35-vuotiaan suomalaiskonkarin sopimus on tällä hetkellä voimassa 5. joulukuuta saakka, sillä pelaaja haaveilee yhä NHL:stä. Viime aikoina Jokinen on kuitenkin pyöritellyt mielessään ajatusta, ettei taalajäille välttämättä ole enää asiaa.

– Tämä on ollut henkisesti haastavaa aikaa sen jälkeen, kun Detroit teki ratkaisunsa. Tavoitteeni on ollut koko ajan NHL:ssä, mutta nyt olen tehnyt ajatusten tasolla luopumistyötä sen suhteen, että pelit siinä liigassa saattavat olla ohi. Todennäköisyys NHL-urani jatkumiselle alkaa olla pieni, Jokinen myönsi Kalevalle.

Kokenut suomalaishyökkääjä on pelannut huiman uran NHL:ssä, mutta mikäli tarunhohtoiseen sarjaan ei ole enää asiaa, jatkuu ura kuitenkin. Jokinen kertoo, että hänellä on vielä pelivuosia jäljellä.

– Jos NHL:stä ei kuulu tammikuun aikana mitään, teen loppukaudeksi sopimuksen jonkun eurooppalaisen seuran kanssa, Jokinen paljasti.

Mikäli Jokinen tulee tekemään sopimuksen loppukaudeksi eurooppalaisen seuran kanssa, tarkoittanee se samalla huimia uutisia Leijonille, sillä pelaaja on silloin mahdollisesti maajoukkueen käytettävissä.

Lähde: Kaleva