Kiekkotoimittaja Darren Dreger kertoo Twitterissä uusista NHL:n valmentajapotkuista. Tällä kertaa monoa sai Edmonton Oilersin valmentaja Todd McLellan.

Edmonton on alittanut kaudelle asetetut odotukset. Joukkue on raapinut 20 ottelun aikana yhdeksän voittoa, mutta sekin vain kaunistelee todellisuutta. Oilersin onnistumiset ovat levänneet Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin harteilla. Muuten joukkue on uinut syvissä vesissä.

McLellanin korvaa valmentajakonkari Ken Hitchcock. Viime kaudella Hitchcock valmensi Dallas Starsia. Hän pisti teksasilaisjoukkueeseen ryhtiä. Edellisellä kaudella Dallas oli yksi eniten maaleja päästäneistä joukkueista NHL:n runkosarjassa, kun Hitchcockin alaisuudessa joukkue päästi kuudenneksi vähiten.

Lue myös: Upea NHL-ura edessä? Suomalaisvahti valittiin AHL:n viikon pelaajaksi

Darren Dreger

@DarrenDreger
Sounds like another coach casualty as sources suggest Ken Hitchcock is replacing Todd Mclellan on the Oilers bench.