Vancouver Canucksin ruotsalaistulokas Elias Pettersson oli pelipäällä, kun joukkue nappasi vasta toisen voittonsa viimeiseen 14 otteluun yön NHL-kierroksella lännen kärkijoukkue Nashville Predatorsia vastaan.

20-vuotias 25 peliin tehot 14+11=25 naulannut ruotsalainen kaadettiin toisen erän lopulla läpiajosta, minkä seurauksena nuorukainen pääsi ampumaan NHL-uransa ensimmäistä rangaistuslaukausta.

Ruotsalainen veivasikin Nashvillen suomalaismaalivahti Pekka Rinteen näppärästi kahville vieden kotijoukkueen 4-1-karkumatkalle. Kolmanteen erään maalille luistellut Juuse Saros ei onnistunut auttamaan joukkuettaan takaisin peliin, vaan Vancouver voitti ottelun lopulta maalein 5-3.

Suomalaisista pisteille ottelussa pääsi yhden syöttöpisteen kerännyt Nashvillen hyökkääjä Miikka Salomäki.