Artur Kajumovin sekoaminen KHL-jäillä puhuttaa ympäri kiekkomaailmaa.

20-vuotias venäläislupaus sikaili poikkeuksellisella tavalla ottelussa Jokereita vastaan. Vaikka helsinkiläiset nappasivat pelistä 3-0-voiton, nousi otsikoihin aivan muu tilanne.

Kajumov sikaili ensin taklaamalla Jesper B. Jenseniä rumasti päähän. Tämän jälkeen hän täräytti ottelun linjatuomaria nyrkillä suoraan naamaan. Temput eivät jääneet tähän: nuorukainen tuuletti ja pullisteli tilanteen jälkeen yleisön edessä kuin juhlittu sankari.

Tuomari Ivan Dedjula loukkaantui tilanteessa. KHL-pomo Alexei Anisimov vahvistaa Championatille, että tuomari kärsii aivotärähdyksestä. AllHockey.ru uutisoi puolestaan, että tuomari joutui sairaalaan tilanteen jälkeen.

– Hän on toistaiseksi sivussa tositoimista vamman takia, Anisimov kiteyttää venäläismedialle.

Kajumovia odottaa rangaistus tempustaan. Anisimov painottaa, että ratkaisun tekee KHL:n itsenäinen rangaistuselin. Perjantai-illan temput ovat täysin poikkeuksellisia.

– En muista nähneeni tuollaista tämän pestini aikana. Tämä on todella epätavallista. Mutta rangaistuksesta päättää itsenäinen toimikunta – heidän työnsä on alkanut nyt, Anisimov pohtii.

Tilanne puhuttaa erityisesti Venäjällä – moni entinen kiekkotähti on tuominnut kovin tavoin tempun. Sen myötä myös rangaistuksen odotetaan olevan tuntuva.

LUE MYÖS: Karmeaa sikailua! Venäläishyökkääjä sekosi täysin Jokereita vastaan – teloi vastustajan ja löi tuomaria naamaan!