Melkoinen ratkaisu: Päävalmentaja hylkäsi Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen hyvin erikoisessa tilanteessa!

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin ykkösketjun suomalaistähdet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat melkoisessa vireessä joukkueen kohdattua viime kauden Stanley Cup-mestari Washington Capitalsin.

Ottelussa edettiin 5-5 tilanteessa selvittämään joukkueiden paremmuutta lopulta voittolaukauskisasta, johon Hurricanes-luotsi Rod Brind’Amour ei jostain syystä valinnut laukojaksi lainkaan huippupelin pelannutta Ahoa (tehot 2+2) tai Teräväistä (1+2).

Capitalsin voitettua rankkarit ja koko ottelun 6-5 antoi The Athletic-lehden toimittaja Dom Luszczyszyn oman mielipiteensä asiaan.

– Canesilla oli kisassa kuusi ampujaa ja Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Andrei Svetshnikov eivät kuuluneet niihin? Tuossa joukkueessa? Upeata, Luszczyszyn täräytti Twitter-tilillään viitaten suomalaiskaksikon lisäksi carolinalaisjoukkueen huippulupaavaan, vasta 18-vuotiaaseen venäläishyökkääjään.

Suomalaisväriäkin ottelun ratkaisuhetkillä nähtiin, sillä Hurricanesin ensimmäisenä laukojana kisassa oli vasta uransa toista NHL-ottelua pelannut Janne Kuokkanen, joka valitettavasti epäonnistui yrityksessään.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.