Suomea vastaan ratkaisevalla hetkellä epäonnistunut Maxim Comtois on saanut tuntea nahoissaan puolivälieräottelun pettymyksen.

Joukkueensa kapteeni hölmöili kyseenalaisella tavalla ratkaisevassa pelissä. Hyökkääjä teloi leijonapakki Ville Heinolan rumasti – kapteeni selvisi rajusta polvitaklauksesta ilman rangaistusta.

Syntipukin rooli tuli vasta jatkoajalla: Comtois epäonnistui rangaistuslaukaksessa pahasti. Ukko-Pekka Luukkonen pysäytti vaisun yrityksen ja lopulta Suomi käänsi pelin itselleen Toni Utusen 2-1-voittomaalilla.

Tappio on raivostuttanut kanadalaiset. Comtois on joutunut kokemaan sosiaalisen median ikävän puolen – nuori kiekkolupaus on joutunut Instagramissa rajun vihapuheen kohteeksi. Viestejä on tippunut eri kuviin hurjat määrät.

Comtoisia on haukuttu muun muassa filmaajaksi ja karmeaksi rankkareiden ampujaksi. Osa viesteistä on mennyt vielä rajummaksi.

– Miksei Instagram tee mitään? Hän on saanut yli 500 viestiä, joissa jossain toivotaan hänen tappavan itsensä ja ”että toivottavasti tuo v***n ranskalainen saa HIV:n!” Hän on vasta 19-vuotias, toimittaja Alexandre Pratt ihmettelee.

LUE MYÖS: Kanadan tähtipelaaja shokissa Suomi-tappiosta: ”Kuin olisin pettänyt maani”

LUE MYÖS: Huomasitko? Kanadalaispelaajan katkennut maila pelasti Suomen tappiolta vain hetki ennen voittomaalia – katso video!

LUE MYÖS: Nuorten Leijonien tähtihyökkääjä puolivälierävoiton jälkeen: ”Dominoimme peliä”