Nuoret Leijonat siirtyivät Yhdysvaltoja vastaan johtoon Jesse Ylösen ylivoimamaalilla. Maalin tehnyt laitahyökkääjä ei välttämättä ole monille tuttu pelaaja.

Ennen nuorten maailmanmestaruuskisoja Jesse Ylösestä ei paljoa puhuttu. Viime kesänäkin hän lensi varaustilaisuudessa tutkan alla, kun hänet varattiin toisella kierroksella Montreal Canadiensiin. Monet kykyjenetsijät olivat pitäneet Ylöstä ensimmäisen kierroksen varauksena.

Täksi kaudeksi Ylönen siirtyi Pelicansin riveihin. Tehopisteitä on syntynyt maltillisesti, eikä valtakunnalliseen hehkutukseen ole ollut kauheasti aihetta. 31 ottelussa Ylönen on tehnyt tehot 8+5.

Ennen nuorten kisoja Ylönen kuitenkin löysi pelivireensä, joka on myös kantanut kansainvälisiin peleihin. Kovasta laukauksestaan tunnettu Ylönen pelasi joulukuun Liigassa piste per peli -tahdilla.

Ylösen perheestä löytyy maajoukkuetaustaa, kun isä Juha Ylönen pelasi vuosia Leijonien riveissä. Parhaiten hänet muistetaan finaaleihin päättyneistä MM-kisoista vuodelta 2001, kun hän pyssytti 14 tehopistettä yhdeksään MM-otteluun.