Patrik Laine valtavissa ongelmissa NHL:ssä – viime peli uran pahin pohjakosketus

© Kuva: Getty Images

Siitä ei ole kauaa, kun Patrik Laine pelasi elämänsä parasta kiekkoa ja iski maaleja liukuhihnalta. Vielä lokakuussa maalipörssin voitto näytti olevan varma.

Joulukuussa ääni vaihtui kellossa. Viimeisissä 26 ottelussa hän on iskenyt ainoastaan neljä maalia. Peli on tökkinyt muutenkin, ja löysästi pelanneen suomalaisen peliaika on tippunut jatkuvasti.

Viime yön ottelu Boston Bruinsia vastaan oli Laineen uran pahin pohjakosketus. Löysästi pelannut Laine sai jääaikaa vain 10 minuuttia 55 sekuntia. Lukema on pienin hänen koko NHL-urallaan, jos ei oteta huomioon pelissä tapahtuneita loukkaantumisia. Tulokkaanakin hän nautti aina suurempaa vastuuta kuin nykyään.

Toisessa erässä Laine pääsi pelaamaan vain kolme vaihtoa, yhteensä runsaat kaksi minuuttia. Loppu aika erästä kului penkitettynä.

Ottelu venyi jatkoajalle ja lopulta rankkareille. Suomalaishyökkääjä pääsi kokeilemaan, mutta epäonnistui. Winnipeg Jets vei silti ottelun nimiinsä lukemin 4-3.

Lue myös: Patrik Laine penkitettiin tylysti – näin NHL-asiantuntija kommentoi ratkaisua: ”Ei liikuta jalkoja, ei löydä maalipaikkoja”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.