The Athletic -lehden toimittaja Sean Shapiron tietojen mukaan NHL-seura Dallas Stars etsii uutta osoitetta kolmelle pelaajalleen.

Shapiro kertoi torstaina, että ainakin Starsin hyökkääjät Mattias Janmark ja Brett Richie sekä suomalaispuolustaja Julius Honka ovat kauppalistalla.

– Janmarkin nimeä on nostettu ylös paljon siirtohuhuissa. Tiedän, että Stars teki tarjouksen, joka sisälsi Janmarkin – se kauppa kuitenkin kariutui, ja nyt muut NHL-seurat ovat soitelleet ruotsalaishyökkääjästä, Shapiro sanoi.

Hongalla on ollut koko Pohjois-Amerikan uransa aikana vaikeuksia mahtua Starsin pelaavaan kokoonpanoon, joten uusi osoite ei tekisi pahaa Leijonista tutulle puolustajalle.

– Janmark ei ole samasta syystä siirtomarkkinoilla, kun Richie ja Honka, sillä nämä kaksi ovat kaupan, koska se olisi molemmille osapuolille paras vaihtoehto. Janmark on tarjolla, koska jos Stars haluaa jotain arvokasta takaisin, heidän täytyy myös antaa toiseen suuntaan käyttökelpoinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan kärkiketjuissa, toimittaja uskoo.